Idrottsgalan blir Idrottsfesten

Onsdag 26 juni är det åter dags för LISA att uppmärksamma och hylla stadens duktiga idrottare och föreningar. Precis som förra året väljer man att lägga festen i ett tält på Lagunen med fantastisk utsikt över Öresund.

Som traditionen bjuder kommer det att delas ut priser som Ledarkannan, Årets stipendiater, Årets förening, Årets prestation och såklart LISA:s Guldmedalj.

Nytt för i år är att själva prisutdelningarna och en del av underhållningen kommer att ske på stora scenen ute på stranden så att alla får chansen att hylla pristagarna, det kommer även att gå att köpa festbiljetter till tältet med mat, dryck och underhållning efter prisutdelningen.

Kvällens underhållning och biljetter släpps den 15 maj. 

– Vi är många som ser fram emot den här kvällen, det känns roligt att återigen få lyfta fram och fira alla stora prestationer inom idrotten, säger Gunnar Nilsson från LISA (Landskronaidrottens Samorganisation, som varit i verksam i Landskrona sen 1918).

Det som tidigare har hetat Idrottsgalan byter nu namn till Idrottsfesten och blir en del av ”Sommar i Lagunen”. Sommar i Lagunen är samarbete med lokala och regionala aktörer där Landskrona stad bjuder in till en mötesplats vid havet för både Landskronabor och besökare.

Mellan den 24 juni till 20 juli kommer Sommar i Lagunen bjuda på en evenemangssommar med bland annat allsångskväll, Cityidrottsveckan, konserter, Idrottsfesten, Skånes Matfestival, VM-sändningar i fotboll och massor av aktiviteter för barn och unga under ledning av Cityidrott.

Under LISA ligger Cityidrott som i år firar 10 år. Den 15-21 juli firas detta med en Cityidrott- vecka i Lagunen fylld med kalas, disco, sommarkonsert, barngala, vattenkrig och massor av andra spännande aktiviteter.

Biljetter till Idrottsfesten köpes på Tickster