Oslipat är en av Sveriges främsta stand up-klubbar och fyller på regelbunden basis Landskrona Teater med publik och skratt. Nu gästar klubben Sommar i Lagunen! Den 5 juli med Carl Stanley, Emma Hansson Löfgren och Tobias Erehed på scen.
Carl Stanley blev mycket snabbt en av Sveriges mest etablerade och roligaste komiker. Han hade redan en beundrarskara på Youtube när han gjorde debut som yngsta panelmedlemmen någonsin i Parlamentet och erövrade övriga Sverige. Få komiker gör lika välslipad igenkänningshumor som denna unga skåning. Hans första soloföreställning Ärligt talat gjorde succé och visades på Sveriges television. Missa inte chansen att se Carl Stanley som man bör se honom -live på scen.

Emma Hansson Löfgren är Malmökomiker med en bakgrund som improskådis och sketchkomiker. Emma har en nerv, och en uttrycksfullhet som förvandlar vardagsobservationer till stor humor. Tobias Erehed guidar publiken i absurda vardagsscenarion på sävlig norrländska. Det är de små uttryckens komik. Understatements och oväntade vändningar.
Konferencier är Marcus Johansson

Biljetter på tickster.com